11.8.12

Surprise

Onnistuinpa yllättymään. Sain tekstiviestin ja kuvittelin sen olevan yhdeltä eiliseltä säädöltä, joka oli luvannut viestitellä tänään. Avasin viestin mutta jatkoin tekemisiäni ja meni hetki, ennenkuin muistin sen viestin lukea. Luin viestin ennen lähettäjän nimeä. Sen sisältö vaikutti vähän kummalliselta ja luin sen pariin kertaan ennen kuin tajusin tarkistaa, keneltä se on. No eihän se siltä säädöltä ollut, vaan Arskalta.

Arska kysyi, mitä oon tänään tekemässä. Mulla ei oo mitään lukkoonlyötyjä suunnitelmia ja vastasin sitten niin. Vähän odotin kyllä, että se kysyisi jos nähtäisiin, mutta ei. Ite oli kavereiden kanssa liikkeellä ja sen pidemmälle ei tiennyt. Jätti kaiken ihan auki, katsotaan mitä tapahtuu -meiningillä. Katsotaan sitten. (Mitä hittoo sitten edes kyseli, jos ei tarkoittanut, että olisin liittynyt seuraan??)

Olishan sitä kiva nähdä. Hassua vaan, siitä on joku pari viikkoa kun päätin luovuttaa koko tyypin suhteen niin nyt se sitten otti muhun yhteyttä. Pitäisi varmaan luovuttaa kaikkien muidenkin suhteen, niin ehkä jotain alkaisi pikkuhiljaa tapahtua :-D

Tosta eilisestä säädöstä kirjoitan paremmin sitten myöhemmin, nyt katoan kaverin kanssa terassille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti