7.5.12

If you don’t try, you will never know


Tyyppi jatkoi yhteydenpitämistä ja siinä sitten tapailtiinkin aina silloin tällöin. Mistään seurustelusta ei koskaan puhuttu. Itseäni se ei ainakaan kiinnostanut ollenkaan, Tyypin ajatuksista en sitten tiedä. Tyyppi kyllä vaikutti kiinnostuneelta. Vei mua ajelulle ja soitteli välillä baariin seurakseen. Ei me nähty kovin usein kuitenkaan, ei edes joka viikko. 

En mä tiedä, kun ei se vaan osunut. Ärrrsyttävää kyllä kun se aina menee noin. Jos mies sattuu oleen kiinnostunut, niin itseä ei jaksa yhtään innostaa. Ja sama toisinpäin. Ei Tyypissä mitään kummempaa vikaa ees ollut. Sillä on kiva kroppa ja se tykkää musta ja pitää yheyttä jajaja.. Mutta kun ei vaan tunnu missään.

Mulle on aina ollut tärkeetä, että (kliseisesti sanottuna) kemiat kohtaa, jalat lähtee alta, mahassa on perhosparvi. Opin ton aikanaan kun seurustelin ekaa kertaa vakavasti. Oltiin miehen kanssa muutama vuosi yhdessä ja meillä oli kaikki ihan hyvin. Eikä siitä rakkauttakaan puuttunut, mutta sitä jotain tiettyä kipinää ei ikinä ollut. Ja niinhän siinä sitten kävi, että kun tapasin sellaisen miehen, jonka ajattelukin sai varpaat kiprisetelemään, ei seurustelun jatkaminen tuntunut enää mitenkään oikealta tai edes reilulta. Koskaan en pettänyt, koskaan en toisen kanssa mitään tehnyt (ennen kuin oltiin erottu miehen kanssa siis..). Enkä miestäni jättänyt toisen takia. Tajusin vain, että ei se elämä ollut mulle tarkoitettu. En olisi koskaan voinut olla tyytyväinen siihen, mitä mellä oli tai tehdä miestäni niin onnelliseksi kuin hän olisi ansainnut.

Siinä noihin aikoihin, siis Tyypin kanssa ”tapailun” aikaan, oli muutakin pikkusäätöö, ei mitään muutamia vaihdettuja suudelmia kummempaa kuitenkaan. Sekin kaikki säätö oli sellaisten kavereiden kanssa, joiden kanssa ei ollut koskaan ennen ollut mahdollista mitään säätää, vaikka ehkä kiinnostusta olisikin ollut. Tulipa kokeiltua muutamat ”mitä jos”-jutut ja jokaista niistä olisin kyllä mielelläni jatkanut vähän pidemmällekin. Yksi jutuista varsinkin jäi harmittamaan, Will. Mutta Willistä enemmän sitten myöhemmin.

(Melkein) kaikkea kannattaa kokeilla, mistäs sitä muuten tietäisi?

2 kommenttia:

  1. Kaikkea kannattaa kokeilla, paitsi kansantanhua ja sukulaisia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, noista molemmat on onneksi jääneet kokeilematta :D Kiva kun kommentoit :)

      Poista