4.5.12

Matkaan!

Olipa kerran mahdoton parisuhde. Ei se sitten kestänytkään loputtomasti, vaan jompikumpi meistä tuli ensin järkiinsä ja lopetti koko touhun. Oli se tottakai vaikeaa ja raskasta, vaikka ehdottomasti ainoa vaihtoehto olikin. Näin jälkeenpäin katsottuna varsinkin sen tajuaa, tuhoontuomittua se oli alusta alkaen.

Mutta siitäpä sitten alkoi ihan toinen kertomus. Suunnitelma nimeltä sinkkuelämä. Tarkoituksena elää niin, että kiikkustuolissa voi muistella menneisyyttä ja todeta, että eipä ole sellaisia asioita joita katuisin, koska ne ovat jääneet tekemättä. Puhuessani tästä ajanjaksosta joskus sitten myöhemmin, voisin todeta, "..mutta sehän olikin niitä sekavia aikoja".

Monenlaista on ehtinyt tapahtua ja ehkä jotakin samantyyppistä on edessäkin, tiedä häntä. Tähän astisesta matkasta olen nyt päättänyt kirjoittaa. Kommentoida saa toki, mutta moraalisaarnoja en kaipaa. Jos jutut särähtävät liiaksi korvaan, lukeminen kannattaa lopettaa. Itse pärjäilen ihan hyvin valintojeni kanssa ja sehän se olennaisin asia onkin. :-)

Joka tapauksessa, tere tulemast. Matka jatkuu.

2 kommenttia:

  1. Oli pakko käydä itsekin lukemassa kirjoituksiasi. Mukavaa, että kerrot kokemuksistasi. Voin samaistua pelottavan hyvin kyllä :D

    VastaaPoista