19.5.12

Maybe not easy, but worth it


Seuraavalla reissulla osuin Maxin kanssa samoihin bileisiin. Moikattiin kun nähtiin, mutta alkuillasta ei sen enempää juteltu toisillemme. Tilanne oli vähän outo, kun paikalla oli aika paljon väkeä ja mukana oli Maxin entinenkin uuden miehensä kanssa. Illan kuluessa hymyiltiin muutaman kerran toisillemme eri puolilta huonetta, mutta ajattelin, että ei taida tänään kehittyä tästä jutusta tämän enempää. 

Myöhemmin illalla Max kuitenkin metsästi mut käsiinsä boolikulhon luota. Moikkasi uudestaan ja kysyi, lähtisinkö käymään tupakalla. Mentiin sitten kahdestaan ulos ja kyllä yllätyin, kun tuo aloittikin mulle kiukkuisen avautumisen entisestään. Kuuntelin siinä jonkin aikaa silmät pyöreinä ja ihan ihmeissäni. Vähän aikaa kuunneltuani musta alkoi tuntua, että jo riittää avautuminen, joka ei muhun liittynyt mitenkään ja kommentoinkin aika kovasanaisesti takaisin, täysin omaa tyyliäni vastaan. Kiukkuisena tuo sitten vielä kysyi, että arvaa mikä tässä myöskin vituttaa. Huokaisin syvään ja ajattelin, että okei, tämä vielä ja sitten saa luvan riittää. Kysyin, että no mikä. Kuulemma se, että Max haluaisi tänä iltana kuitenkin mut mukaansa. Hetken aikaa tuijotin tuota suu auki, kunnes repesin huolella. 

Okei, mitä hittoo. Miten se vituttaa, että haluaa mut mukaansa? Ja millä ihmeen logiikalla on fiksua avautua entisestään jollekin, jota haluaa panna?

No mutta ei varmaan kovin paljoa yllätä, että Maxin matkaan mä kuitenkin tona iltana lähdin. Olisin ehkä voinut osoittaa vähän enemmän itsehillintää tai jotain, mutta mitä suotta. Baarin jälkeen lähdettiin sitten taas Maxin luokse ja tällä kerralla jäin jopa yöksi. On ihana nukkua jonkun vieressä, käpertyä kainaloon ja pitää kädestä. Mutta aamu Maxin kanssa oli kyllä outo. Verrattuna vaikka Mikkeen. Miken kanssa me vielä aamulla juteltiin ja naureskeltiin ja makoiltiin alasti sängyllä ja pussailtiin ja ja.. Maxin kanssa ei ollut sitten niin mitään puhuttavaa. Jotain yksittäisiä heittoja, joihin kumpikaan ei oikein tarttunut. Lähdin sitten kotiinpäin. 

Ei tääkään kerta ainakaan lisännyt mun kiinnostusta Maxia kohtaan. Asiat ei todellakaan tunnu mitenkään helpoilta Maxin kanssa, haluan vaivattomamman ihmisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti